Ivetofta Hembygdsförening

ALLSÅNG med Copy Singers


Kören under ledning av Jan Erik Svarfvar 

Söndagen den 29 september kl. 14.00. Tians gård.

Copy Singers, kören med rötterna från Stora Enso i Nymölla. Kören började sjunga i personalmatsalen för omkring 15 år sedan. Kören under ledning av Jan Erik Svarfvar levererade underbara toner till publiken som genast levererade tillbaka kärleksfulla toner till kören. Bland repertoaren fanns, Axel Öman, barfotavisan och givetvis så sjöng man ”aldrig ska jag sluta älska dej”, där till och med jag lyckades sjunga med, andningen var jobbig men jag gav mig inte. Har ju hört att körsång är bra för både för kropp och själ Därefter intog man kaffe och kaka i storstugan, som våra duktiga damer i styrelsen hade förberett.

Samtliga levererade “aldrig ska jag sluta älska dig med” 

text/foto peter lennartsson 29 september 2019