Ivetofta Hembygdsförening

Årsmöte Ivetofta Hembygdsförening 2023

Söndagen den 19 mars, var det åter dags för årsmöte med sedvanliga årsmötesförhandlingar för medlemmar i Tiansgårdens stora lokal inför ett 40-tal medlemmar. Årsmötet leddes av mötesordförande Bengt
Nilsson med mötessekreterare Bo Ferm.
Börje Färm t.h med kompisarna Lars-Arne Färm och Rune Lindekrantz levererande en härlig musikunderhållning med gamla välkända låtar.

Bo Ferm återvaldes som ordförande i Ivetofta hembygdsförening fram till 2024. I övrigt stort sett samma styrelse som 2022, förutom ett nyval där Nicklas Hägg går in som styrelsesuppleant. Ekonomin i föreningen är god och medlemsavgiften blir oförändrad inför 2024. Antal medlemmar vid årets slut var 444 stycken.

Årsmötet avslutades med kaffe och kaka i storstugan…

Efter årsmötet levererade Bo Färm med kompisarna Lars-Arne Färm och Rune Lindekrantz en härlig musikunderhållning med gamla välkända låtar.

Dragspelaren Börje Färm från Kristianstad har varit verksam i musikbranschen och turnerat Sverige runt i flera decennier. Nu var det dags att besöka Ivetofta hembygdsförenings årsmöte 2023. Blev ett fint avslut på årsmötet.

Årsmötet avslutades med kaffe och kaka i storstugan, som våra duktiga damer i köket hade förberett.

Ulla Stålner vann min tavla i lotteriet, där motivet var Ångbåtsbryggan vid strandängen…



Peter Lennartsson 19 mars 2023